غذا در سرخ کن با حرارت بالا با استفاده از فن های قدرتمندی که هوا را خیلی سریع به گردش در می آورد پخته می شود. این همان چیزی است که سوختن غذا را متوقف می کند و باعث می شود که بیرون آن ترد شود و در عین حال رطوبت داخل را حفظ کند. بنابراین نیازی به استفاده از روغن نیست،اما در صورت تمایل می توانید مقدار بسیار کمی استفاده کنید.
با این حال،برای برخی از غذاها،ممکن است بهتر باشد بروی آنها مقدار کمی روغن اسپری کنید.این در صورتی است که غذای شما به آرد آغشته شده باشد.به سادگی،قسمت داخلی سرخ کن را اسپری کنید و همچنین روی غذا.
در سرخ کن های بدون روغن چه غذایی بپزیم؟
در این مقاله غذاهایی که در سرخ کن بدون روغن بخوبی پخته و سرخ می شوند را به شما معرفی می کنیم:
1-همبرگر
برگرهای خانگی حدود 10 تا 15 دقیقه با حرارت متوسط تا زیاد طول می کشد تا پخته شوند.آنها را مستقیماً در سبد سرخ کن قرار دهید،(بدون نیاز به روغن) مزه دار کنید و بپزید.از آنجایی که سرخکنهای بدون روغن خیلی سریع داغ میشوند، نیازی به پیش گرم کردن مانند یک فر یا گریل معمولی نیست.
برگرهای منجمد خریداریشده از مغازهها را میتوان به صورت یخ زده، اما با دمای کم تا متوسط در درون سرخ کن قرار داد تا به آرامی یخزدایی شوند پختن آنها حدود 15 دقیقه طول میکشد. همیشه مطمئن شوید که همبرگرها کامل پخته شده اند.
2- سیب زمینی سرخ کرده
سیب زمینی سرخ کرده خانگی وقتی در سرخ کن بدون روغن درست شود ترد و خوشمزه است و کالری کمتری نسبت به سرخ شدن در روغن عمیق را دارد. سرخ کن هوا را به مدت 5 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. سیب زمینی ها را به اندازه دلخواه برش بزنید. سپس آنها را در یک کاسه بزرگ بریزید و بروی آنها روغن زیتون بپاشید. ادویه ها را روی سیب زمینی ها بپاشید و هم بزنید تا به طور یکنواخت روی سیب زمینی ها پوشانده شود. سیب زمینی ها را به صورت یک لایه در سبد سرخ کن قرار دهید.
اجازه دهید تا سیب زمینی ها طلایی و لبه ی آن ترد شوند و وقتی با چنگال امتحان میکنید نرم شوند. سیب زمینی ها را با هم زدن یا با تکان دادن سبد سرخ کن هوا در نیمه های زمان پخت برگردانید. بهتر است سیب زمینی ها را در دمای 400 درجه فارنهایت سرخ کنید زیرا دمای بالا به ترد شدن لبه های سیب زمینی کمک می کند. در این دما حدود 14 دقیقه طول می کشد تا بپزند. این زمان پخت برای سیب زمینی های نصف شده است. زمان پخت ممکن است بین برندهای مختلف سرخ کن کمی متفاوت باشد.
3. باقی مانده ی غذاها
استفاده از سرخ کن راهی عالی برای گرم کردن مجدد غذاها و ترد کردن آنهاست. معمولاً فقط چند دقیقه طول می کشد تا غذاها را در سرخ کن هوا گرم کنید. یک دستورالعمل در هنگام گرم کردن مجدد این است که از دمایی استفاده کنید که حدود 30 درجه کمتر از دمایی است که در آن برای طبخ غذا سرخ می کنید. به طور مثال:
برای گرم کردن مجدد پیتزا در سرخ کن،در دمای 320 درجه فارنهایت به مدت 3 تا 5 دقیقه یا تا زمانی که گرم شود سرخ کنید. حتما پیتزا را یک لایه در سرخ کن هوا قرار دهید تا برش ها روی هم قرار نگیرند. پوسته ضخیم تر نسبت به پیتزا با پوسته نازک بیشتر طول می کشد تا گرم شود.
برای گرم کردن مجدد سیب زمینی ها در سرخ کن با هوا، در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 3-5 دقیقه یا تا زمانی که داغ و ترد شوند سرخ کنید. سبد را بعد از 2 دقیقه از زمان سرخ شدن در هوا تکان دهید. برای تردترین سیب زمینی سرخ شده، بهتر است هر بار فقط یک لایه سیب زمینی سرخ شده را با هوا سرخ کنید.
4. بال مرغ
سرخ کن یک سرمایه گذاری همه کاره است و برای پخت سریع غذای منجمد در روزهایی که به خصوص از نظر زمان در مضیغه هستید عالی است.
سرخ کن خود را به مدت 5 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. مرغ را با دستمال کاغذی خشک کنید.در صورت تمایل روغن زیتون را روی بال ها بریزید تا سطح آن پوشش داده شود. چاشنی مورد نظر را اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا بر سطح گوشت به طور یکنواخت پخش شود. بال ها را به صورت یک لایه در سبد سرخ کن هوا قرار دهید. به مدت 8 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت بپزید. طرف دوم را برگردانید و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا بال ها ترد و پخته شوند. بلافاصله، با سس های مورد علاقه خود سرو کنید!
5. بیکن ترد
بیکن را در یک لایه در سبد یا قفسه قرار دهید و به مدت 5 تا 8 دقیقه با حرارت بالا بپزید. بیکن قهوه ای می شود و به زیبایی ترد می شود.
همچنین فرایند سرخ کردن آن سریعتر از فر است، از پاشیدن چربی از ماهیتابه جلوگیری می کنید، و چربی اضافی داخل کشو می ریزد، بنابراین گزینه سالم تری است.
6. استیک
پختن استیک در سرخ کن به طرز باورنکردنی آسان است. چند نکته ساده به شما کمک می کند تا مطمئن شوید که استیک های شما عالی می شوند.
اجازه دهید استیک ها به مدت 20-30 دقیقه به دمای اتاق برسند. این امر به پخت یکنواخت تر کمک می کند و استیک لطیف تری به شما می دهد. سرخ کن هوا را به مدت 5 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. روی استیک ها روغن زیتون بمالید. دو طرف استیک ها را با پودر سیر، نمک و فلفل پوشش دهید. استیک ها را به صورت یک لایه در سبد سرخ کن هوا قرار دهید. در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 5 دقیقه بپزید. سپس استیک ها را برگردانید و 3 تا 9 دقیقه دیگر بپزید،تا زمانی که استیک ها به میزان دلخواه شما پخته شوند. قبل از سرو یا برش دادن استیک ها را به مدت 5 دقیقه استراحت دهید. این زمان انتظار اجازه میدهد تا گوشت آبدار شود.
معرفی 3 مدل از بهترین سرخ کن های بدون روغن فیلیپس:
سرخ کن مدل 9270 فیلیپس سرخ کن مدل 9200 فیلیپس سرخ کن مدل 9252 فیلیپس
سرخ کن فیلیپس بدون روغن را از کجا بخریم؟
برای مشاوره تخصصی در رابطه با خرید انواع سرخ کن با کارشناسان فروشگاه مشایخ تماس بگیرید.
09176009656-0713-2344440
نام شما :* !!!
ایمیل :
نظر شما : * !!!